Εβδομάδα διδύμων στο My Free Zoo

Εβδομάδα διδύμων στο  My Free Zoo
Ο χρόνος δεν έχει ακόμα καλά-καλά ξεκινήσει και το δωρεάν παιχνίδι ζωολογικού κήπου My Free Zoo είναι ήδη στην κορύφωσή του με μια νέα εβδομάδα αναπαραγωγής διδύμων! Από τώρα μέχρι την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου στις 12:59μμ, θα λάβεις αξιολάτρευτα δίδυμα για κάθε επιτυχημένη γέννα. Έτσι θα έχεις δύο γλυκά μωράκια ζωάκια αντί για ένα!

Ακόμη και αν η προσπάθεια αναπαραγωγής σου δεν είναι επιτυχής κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, θα πάρεις τους διπλάσιους πόντους εμπειρίας ως ανταμοιβή παρηγοριάς.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Για να αποκτήσεις δίδυμα, η αναπαραγωγή σου χρειάζεται να ολοκληρωθεί μέσα και κατά τη διάρκεια της περιόδου ης εκδήλωσης. Εάν η αναπαραγωγή σου τελειώσει μετά την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου και ώρα 12:59μμ θα αποκτήσεις μόνο ένα μωροζωάκι, όπως θα παίρνατε κανονικά.

Έλα να ανακαλύψεις την εβδομάδα αναπαραγωγής διδύμων στον ζωολογικό σου κήπο! Παρεμπιπτόντως, εάν ξεκινήσεις μια αναπαραγωγή πριν την έναρξη της εκδήλωσης και ολοκληρωθεί κατά τη διάρκειά της, θα αποκτήσεις και πάλι δίδυμα!
Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr