Χριστούγεννα 2016 στα δωρεάν παιχνίδια upjers

Χριστούγεννα 2016 στα δωρεάν παιχνίδια upjers

Εσείς αυτά τα Χριστούγεννα τι θα παίξετε; Ευκαιρία να δοκιμάσετε κάποιο ή όλα τα δωρεάν browser games της upjers, τα οποία είναι όλα μεταφρασμένα στα ελληνικά.

Η upjers εξειδικεύεται σε παιχνίδια προσομοίωσης με φάρμες, ζώα, θεματικά πάρκα και άλλα. Για τα Χριστούγεννα 2016 ετοιμάζει πολλές εκδηλώσεις με πρώτη και καλύτερη το καθιερωμένο Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, στο οποίο κερδίζετε καθημερινά δωράκια.

My Free Zoo - Από τώρα μέχρι την Παρασκευή 6 Ιανουαρίου, θα μπορείτε να βρείτε μερικά πανέμορφες εκπλήξεις στο My Free Zoo. Ανοίξτε μια πόρτα στο Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιό σας κάθε μέρα για να λάβετε φανταστικά βραβεία. Αυτά περιλαμβάνουν ομάδες υπαλλήλων, διακοσμητικά, κομμάτια κάρτας, ασημένιους και χρυσούς ενισχυτές και αμέτρητα κομμάτια κάρτα για το σούπερ αποκλειστικό ζώο του Χριστουγεννιάτικου Ημερολογίου, τη Σαύρα του Νείλου. Αν ανοίξετε κάθε πόρτα στο Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο, θα πάρετε αρκετά κομμάτια για ένα ζευγάρι της Σαύρας του Νείλου, επιτρέποντάς σας να αναπαραχθούν χαριτωμένα μικρά σαυράκια Νείλου. Όπως λέει και το όνομά του, οι Σαύρες του Νείλου ζουν στην Αφρική. Μπορούν να αναπτυχθούν για να είναι μέχρι 2μ. και είναι άριστες κολυμβήτριες.

Κηπουρός εν Δράση - Η Κηπουροχώρα το ξεφαντώνει. Οι νάνοι δεν μπορούν να περιμένουν για τα Χριστούγεννα. Ο κήπος αναψυχής φιλοξενεί μια συναυλία, η Δωροθέα έχει υπέροχα εορταστικά δώρα και το Χριστουγεννιάτικο Ημερολόγιο έχει μια νέα έκπληξη κάθε μέρα. Αυτή θα μπορούσε να είναι μια χούφτα πόντων ή χορτοτάλιρων , προϊόντων ή ακόμη και αντικειμένων για την τροπαιοθήκη σας. Πατήστε εδώ!.

My Free Farm – Οι χιονονιφάδες στροβιλίζουν στον αέρα στην Αγελαδούπολη και το Πόντικτον. Το My Free Farm δεν έχει Χριστουγεννιάτικο ημερολόγιο, αλλά μπορείτε ακόμη να πάρετε μερικά μαγευτικά χριστουγεννιάτικα δώρα από το μηχάνημα αυτόματου πωλητή. Υπάρχουν πολλά διακοσμητικά διαθέσιμα για το αγροτόσπιτο και τον κήπο σας και φανταστικά βραβεία για να κερδίσετε στην Εκδήλωση Σκαψίματος του Χιονιού, μέχρι την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου. Πατήστε εδώ!.

Kapi Hospital – Ο Χριστουγεννιάτικος Βελούδος μπορεί και πάλι να εντοπιστεί στον ουρανό πάνω από το Συναχικό μέχρι τη Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου. Αναρωτιέμαι ποιος μπορεί να είναι;!;! Πατήστε πάνω του κάθε 20 λεπτά για να λάβετε ένα μικρό δώρο. Εντός των πρώτων πέντε κλικ, είστε εγγυημένοι για μια ξεχωριστή ημερήσια έκπληξη! Από εδώ!.

 

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr