Έρχεται το ψάρεμα στο Goodgame Big Farm

goodgame big farm ψαράς ψάρεμα
Μία μεγάλη ενημέρωση έρχεται στο πετυχημένο δωρεάν παιχνίδι φάρμας Goodgame Big Farm. Ο Όλεγκ ο ψαράς έχει έρθει κοντά στη φάρμα σας και ζητάει τη βοήθειά σας για την επισκευή των εργαλείων του. Αν τον βοηθήσετε θα μοιραστεί τα ψάρια του μαζί σας, θα σας δείξει τα βασικά της αλιείας και θα μείνει στη φάρμα σας για να ψαρεύει.

Όσο ψαρεύει ο Όλεγκ, τόσο αυξάνεται η εμπειρία του και μ' αυτόν τον τρόπο αποκτάει πρόσβαση σε καινούρια και ακριβότερα είδη ψαριών. Ταυτόχρονα θα υπάρχει κατάστημα σκαφών και αλιευτικών ειδών, με τα οποία ο Όλεγκ θα αποκτήσει πρόσβαση σε ακόμα καλύτερες αλιευτικές περιοχές. Ανάλογα με την τοποθεσία χρειάζεται τον απαραίτητο εξοπλισμό. Φύκια, βράχια και άλλα εμπόδια δυσκολεύουν την ψαριά. Επίσης τα διάφορα είδη ψαριών χρειάζονται διαφορετικά δολώματα, καθώς και εργαλεία όπως καλάμια, πετονιές κλπ.

Και τι θα κάνετε όλα τα ψάρια που πιάνετε; Θα τα σερβίρετε στο εστιατόριο θαλασσινών, κερδίζοντας μετρητά. Το εστιατόριο θα έχει διάφορες συνταγές και τη δυνατότητα να αναβαθμιστεί.
Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr