Χαλογουίν στο Forge of Empires

Χαλογουίν στο Forge of Empires

To δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής Forge of Empires γιορτάζει το Χάλογουιν μέχρι τις 4 Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση για το Χάλογουιν 2016 του Forge of Empires σας περιμένουν ανατριχιαστικοί γρίφοι και επιπρόσθετες αποστολές. Ο μυστηριώδης Τζακ ο Λάντερν σας θέτει ειδικά καθήκοντα. Λύστε τα και κερδίστε φανταστικές ανταμοιβές. Επίσης εκτός από την επέκταση νεκροταφείου, υπάρχουν δύο νέα κτιρία: ο στοιχειωμένος πύργος και το εκκλησάκι του Τζακ ο Λάντερν. Αποκτήστε τα κτίρια για την πόλη σας και παραγάγετε πολύτιμα Forge Points, αγαθά και πολλά άλλα. Επίσης, στα πλαίσια της εκδήλωσης, μπορείτε να ξεκλειδώσετε πολύ ιδιαίτερους και σπάνιους χαρακτήρες. Μην χάσετε την ευκαιρία.

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr