Χάλογουιν στο Shakes and Fidget και ενημερωση 2016

Shakes and Fidget ενημερωση 2016

Η τρομακτική γιορτή του Χάλογουιν έρχεται και φέτος στο Shakes and Fidget.

Όπως τα περισσότερα browser games, έτσι Shakes and Fidget γιορτάζει και φέτος το Χάγουιν με πολλά επικά αντικείμενα, τα οποία είναι ήδη διαθέσιμα, ενώ στις 29 και 30 Οκτωβρίου θα μπορείς να βρεις το αποκλειστικό pet του Χαλοουίν Μούμια. Επίσης, θα βρεις 20% περισσότερα μανιτάρια από τον πωλητή μανιταριών!

Παράλληλα σήμερα κυκλοφορεί η μεγαλύτερη ενημέρωση του παιχνιδιού για το 2016. Συγκεκριμένα γίνονται οι εξής αλλαγές / αναβαθμίσεις:

  • Ο Σκιερός Κόσμος φιλοξενεί πλέον το νέο μπουντρούμι Κυκλώνας με 1000 ορόφους.
  • Η κλεψύδρα της ανυπομονησίας σού επιτρέπει να παραλείπεις περιπέτειες. 
  • Η έκδοση HTML 5 Beta σημαίνει ότι πλέον μπορείς να παίζεις χωρίς Flash.
  • Οι προϋποθέσεις ανακάλυψης pet εμφανίζονται πλέον με τη μορφή αναδυόμενου παραθύρου.
  • Περισσότερα από 50 νέα επικά αντικείμενα.
  • Διάφορες μικροβελτιώσεις.
Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr