King's Age

Στο δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής King's Age ξεκινάτε την περιπέτειά σας με ένα μικρό κάστρο, μερικούς έμπιστους αποίκους και λίγη γη.

Μπορείτε να μετατρέψετε την μικρή σας αποικία σε μεγάλη πόλη που θα είναι η πολιτιστική, πολιτισμική και εμπορική πρωτεύουσα όλου του βασιλείου; 

Στο κάστρο σας αποφασίζετε πώς θα αναπτύξετε την αποικία σας. Θα γίνει τεράστιο και αυτοτελές φρούριο; Θα γίνει εμπορικός κόμβος για ξύλο, λίθο και μεταλλεύματα; Ή μήπως εκπαιδευτική περιοχή για τον στρατό σας; Φτιάξτε την πόλη σας όπως το θέλετε εσείς και ανακάλυψτε νέα κτίρια, έρευνες και στρατιωτικές μονάδες. Κοντά στην αποικία σας υπάρχουν πολλά άλλα βασίλεια που ανήκουν σε άλλους παίκτες και βαρβάρους. Αποφασίστε σοφά με ποιον θα κάνετε συναλλαγές και εμπόριο και με ποιον θα πολεμήσετε. Υποστηρίξτε τα μέλη της συμμαχίας σας με ύλες και στρατιές, κατάλαβετε εχθρικά κάστρα και πείστε ξένες αποικίες να λάβουν μέρος στο βασίλειό σας.

Στον στρατώνα μπορείτε να εκπαιδεύσετε τους ακολούθους σας να γίνουν πιστοί στρατιώτες. Ανακαλύψτε την τέχνη του έφιππου πολέμου και της τοξοβολίας. Στείλτε τους κατασκόπους σας να μάθουν έγκαιρα πληροφορίες για τις στρατιές των εχθρών σας. Φτιάξτε δυνατές μηχανές πολέμου και καταστρέψτε τα τείχη των εχθρών σας. Εσείς καθορίζετε την τακτική που θα ακολουθήσει το βασίλειό σας.

Σύντομα θα μετατρέψετε την μικρή σας αποικία σε ένα δυνατό βασίλειο που θα γραφτεί στην ιστορία. Θα φτιάχνονται μνημεία στο όνομά σας. Τα φρούρια σας θα είναι οι βάσεις για δοξασμένες εκστρατείες και εμπορικούς δρόμους, που θα επεκτείνουν την δύναμη του βασιλείου σας ως τα πέρατα των ηπείρων. Το όνομα σας θα προφέρεται σε όλον τον κόσμο και η φήμη σας θα ξεπερνάει τα σύνορα.

Μόνο τα ονόματα των πιο σοφών και φημισμένων βασιλιάδων έχουν διασωθεί στους αιώνες. Είναι στο χέρι σας να γίνετε ένας από αυτούς...

Χαρακτηριστικά:

- Οργανώστε συμμαχίες με άλλους παίκτες, γιατί η πραγματική δύναμη θα φανεί στη συνεργασία!
- Αποφασίστε πώς θέλετε να κυβερνήσετε την αποικία που σας έχουν εμπιστευτεί: ως περίφημος στρατηγός ή ως επιδέξιος έμπορος
- Φτιάξτε ένα στρατό από ιππότες και Τοξότες και μια αγορά, που θα προσελκύει εμπόρους από μακρινές χώρες. 
- Κατακτήστε νέα βασίλεια με τους πιστούς σας πολεμιστές και κάνετε τις κομητείες σας.


Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr