Ikariam

Tο Ιkariam είναι ένα online παιχνίδι στρατηγικής real-time το οποίο διαδραματίζεται σε ένα κόσμο που τον αποτελούν νησιά και πόλεις πάνω σε αυτά. 

Ξεκινάτε το παιχνίδι με ενα μικρό χωριό, και σταδιακά χτίζοντας και μαζεύοντας υλικά αναβαθμίζετε το μικρό βασίλειό σας με καινούργια κτίρια, έρευνες και πλούτη. Στη διάρκεια της πορείας σας, πολλές σας επιλογές θα καθορίσουν την μετέπειτα εξέλιξή σας στο Ikariam.

Σημαντικό κομμάτι του Ikariam είναι ο επιθετικός του χαρακτήρας: Λεηλατήστε πόλεις και χωριά άλλων παικτών που δεν προσέχουν τα υλικά τους! Καμία αυτοκρατορία όμως δεν ήκμασε στηριζόμενη στον άκρατο πόλεμο και στις λεηλασίες, οπότε χρησιμοποιήστε το εμπόριο και τις διάφορες συνθήκες, που σας δίνεται η δυνατότητα να συνάψετε, προς όφελός σας: Το παιχνίδι διαθέτει ένα μεγάλο βαθμό αλληλεπίδρασης, με ενσωματωμένο σύστημα για ίδρυση και υποστήριξη συμμαχιών παικτών. Οι συμμαχίες που υποστηρίζει το παιχνίδι διαθέτουν δικές τους "συμμαχικές" ιδιότητες, όπως ο διορισμός ηγεσίας, η διαμόρφωση σελίδων προβολής της συμμαχίας μέσα στο παιχνίδι κλπ, πράγμα που καθιστά την διαμονή σε αυτές αρκετά ενδιαφέρουσα. 

Τέλος η προσομοίιωση οικονομίας που διαθέτει το Ikariam ειναι ικανοποιητική και προπάντως ρεαλιστική ενθαρρύνοντας τον παίκτη να λειτουργήσει σε ομαδικό πλαίσιο. Μαζέψτε πρώτες ύλες αλλά μην γίνεστε άπληστοι. Με πολιτισμικά και οικονομικά επιτεύγματα διασφαλίζετε το υψηλό βιοτικό επίπεδο του λαού σου και έτσι έχετε στην διάθεσή σας ευχαριστημένους εργάτες. Η ακμάζουσα μητρόπολη είναι λεπτομερώς δομημένη - σύντομα θα βρείτε αμέτρητα χρήσιμα και πολυτελή κτίρια στους δρόμους της πόλης σας. Η προβολή του νησιού σας παρέχει επίσης χρήσιμες πληροφορίες, όπως, π.χ. ποιος γείτονας έχει μπλοκαρισμένο λιμάνι και ποιος αντιμετωπίζει επιθέσεις ή κατοχή στην πόλη του.

Χαρακτηρηστικά του Ikariam:

- Ο λαός σας εργάζεται και όταν δεν είστε online. Ως κυρίαρχος, μπορείτε να κάνετε και από κανένα διάλειμμα, χωρίς να κινδυνεύουν τα επιτεύγματά σας.
- Ρεαλιστική προσομοίωση οικονομίας, που σας δίνει την επιλογή για το πως θα μαζέψετε / που θα ξοδέψετε τον πλούτο που συγκεντρώνει η αυτοκρατορία σας
- Πολύπλοκο σύστημα για ανίχνευση / κατασκόπευση άλλων πόλεων
- Πολύπλοκο σύστημα μάχης που απαιτεί γνώση και ύπαρξη σωστής ποιότητας στρατού ώστε να φτάσετε στην νίκη
- Αλληλεπίδραση μεταξύ παικτών, και μέσα στις συμμαχίες και εκτός από αυτές


Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr