Travian

Στο δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής Travian ξεκινάτε ως αρχηγός ενός μικρού χωριού και διαλέγετε μία από τρεις φυλές: Γαλάτες, Ρωμαίοι ή Τεύτονες.

Η κάθε φυλή έχει τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματά της και είναι σημαντικό να διαλέξετε από την αρχή αυτήν που ταιριάζει περισσότερο σε σας και στο στυλ που παίζετε, ενώ το παιχνίδι προτείνει τους Γαλάτες στους αρχάριους παίχτες. Παρά το γεγονός ότι τα browser games απευθύνονται σε άτομα κάθε φύλου και ηλικίας, διαπιστώνουμε γρήγορα ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μόνο έναν άντρα ήρωα και ξεκινάει το απλό πρόγραμμα εκμάθησης. Γρήγορα  μαθαίνουμε τις βασικές λειτουργίες του παιχνιδιού και είμαστε μόνοι μας. Στις 72 ώρες προστασίας που μας παρέχει το παιχνίδι ως αρχάριους παίχτες πρέπει να δημιουργήσουμε την βασική υποδομή για να προστατέψουμε το χωριό μας από επιθέσεις άλλων παιχτών.      

Σκοπός του Travian είναι ξεκινώντας από ένα μικρό χωριό να αναπτύξετε μια ολόκληρη αυτοκρατορία: Μαζεύετε πρώτες ύλες όπως ξύλο, σίδηρο και πηλό και αρχίζετε να χτίζετε κτίρια όπως μύλο, πριονιστήριο, στρατώνα, αποθήκη, κρυψώνα, πλατεία και πάρα πολλά άλλα. Παράλληλα στέλνετε τον ήρωά σας σε περιπέτειες για να φέρει περισσότερα χρήματα και πόρους. Σιγά-σιγά θα αναπτύξετε το χωριό σας, θα επεκτείνετε τα όριά σας και δημιουργώντας ισχυρά στρατεύματα θα πολεμήσετε και θα υπερασπιστείτε τον εαυτό σας ενάντια σε άλλους παίκτες. Δύσκολα όμως θα τα βγάλετε πέρα μόνοι σας. Θα χρειαστεί να αλληλεπιδράσετε με άλλους παίχτες - αυτό άλλωστε είναι και το νόημα ενός MMO-game. Mπορείτε λοιπόν και πρέπει να κάνετε εμπόριο, να επισυνάψετε διπλωματικές σχέσεις και να ιδρύσετε συμμαχίες. 

To Travian είναι ένα από τα πρώτα παιχνίδια αποίκησης για φυλλομετρητή και έκανε έναρξη το 2004, ενώ η αναβαθμισμένη έκδοση 4 ξεκίνησε τον Φεβρουάριο του 2011 κι από τις 2 Μαρτίου και στα ελληνικά. Είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και βαθύ παιχνίδι που θα σας απασχολήσει μήνες. Μοιάζει από άποψη παιχνιδιού με το Age of Empires και το Settlers of Catan, ενώ το βασικό gameplay του είναι οι επιθέσεις σε άλλους παίχτες. Χρειάζεται να αφιερώνετε κάποια λεπτά την ημέρα για να βλέπετε τι γίνεται στο χωριό σας. Σιγά – σιγά και με την κατάλληλη τακτική θα μπορέσετε να χτίσετε μία ανίκητη αυτοκρατορία.  

Χαρακτηριστικά:

- Διαλέξτε μία από τρεις φυλές ανάλογα με τον τρόπο που παίζετε: Ρωμαίους, Γαλάτες και Τεύτονες
- Κάντε εμπόριο ή επισυνάψτε συμμαχίες και συναγωνιστείτε με χιλιάδες παίκτες απ' όλο τον κόσμο
- Πολύπλοκες λειτουργίες για μακροπρόθεσμη ασχολία και πολλές δυνατότητες τακτικής


Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr