Φυλετικές Μάχες

Tο δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής Φυλετικές Μάχες (Tribal Wars) διαδραματίζεται στην Μεσαιωνική Ευρώπη.

Σε μια σκοτεινή εποχή που χαρακτηρίζεται από ακατάπαυστους πολέμους, δολοπλοκίες και ανεβοκατεβάσματα, καλείστε να αναλάβετε την ηγεσία ενός μικρού χωριού. Μεγαλώστε το χωριό σας, επεκταθείτε κατακτώντας κι άλλα χωριά, γίνετε ο πιο ισχυρός παίχτης της περιοχής και στοχεύστε να γίνετε κυρίαρχος της ηπείρου σας ή γιατί όχι και του κόσμου.

Χρησιμοποιήστε το ταχυδρομείο σας ασκώντας διπλωματία, για να αποτρέψετε πλήγματα από ισχυρότερους σε μία δύσκολη περίοδο, για να διακόψετε εχθροπραξίες ή να εκκινήσετε πολέμους, ακόμα και για να κλείσετε συμφωνίες κάτω από το τραπέζι ή να <<κινήσετε νήματα>>. Θα επεκταθείτε επιτιθέμενος στους γείτονές σας ή θα τηρήσετε σταδιακή επέκταση κρατώντας κυρίως αμυντική στάση; Συνάψτε συμμαχίες με άλλες φυλές ή και προσωπικές συμμαχίες με παίχτες και επεκτείνετε την κυριαρχία σας. Όμως προσοχή: Οι εχθροί σας δεν κοιμούνται αλλά κάνουν τις δικές τους κινήσεις περιμένοντας να σας την φέρουν.

Οι Φυλετικές Μάχες (Tribal Wars) αν και φαίνονται ως ένα πολύ απλό παιχνίδι στρατηγικής, στην πραγματικότητα αν εμβαθύνετε, θα διαπιστώσετε πως πρόκειται για ένα πολυδαίδαλο σύστημα διαχείρισης, ανάπτυξης και διαμόρφωσης ενός λογαριασμού που επίκεντρο του είναι τα χωριά και η διπλωματία. Η δυνατότητα συνύπαρξης χιλιάδων παιχτών σε έναν server, και  η ύπαρξη του ταχυδρομείου αλλά και η ευρεία χρήση από τους παίχτες άλλων έξω-παιχνιδιών μέσων επικοινωνίας, προωθούν την συναναστροφή-παικτική γειτνίαση και δίνουν την ευκαιρία στους χρήστες να έρχονται σε επαφή και να καθορίζουν το παιχνίδι, όχι μόνο μέσω μαχών, στρατηγικής σκέψης και στρατιωτικής υπεροχής αλλά και μέσω  διαβουλεύσεων, συζητήσεων, προτάσεων-αντιπροτάσεων και τελικώς αποφάσεων σε επίπεδο φυλών αλλά και παιχτών. Η σύνθεση των παραπάνω και η διαρκής εξέλιξη κι εξάπλωση, είναι που καθιστούν τις Φυλετικές Μάχες (Tribal Wars) ένα συναρπαστικό παιχνίδι.

Χαρακτηριστικά:

- Πολύπλοκο παιχνίδι στρατηγικής που θα σας κινεί μακροπρόθεσμα το ενδιαφέρον
- Επεκταθείτε επιτιθέμενος στους γείτονές σας ή κρατήστε κυρίως αμυντική στάση
- Προωθεί τη στρατηγική σκέψη, την κοινωνική συναναστροφή


Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr