Plants vs. Zombies Heroes

Plants vs. Zombies Heroes παιχνίδι
Ο πόλεμος μεταξύ ζόμπι και φυτών συνεχίζεται στα κινητά. Εσύ ποια μεριά θα διαλέξεις;

Και ποιος δεν ξέρει το πολυαγαπημένο παιχνίδι Plants vs. Zombies, στο οποίο παίζεις σε έναν πίνακα χωρισμένο σε στήλες και γραμμές, και στήνεις με στρατηγικό τρόπο φυτά με διάφορες αμυντικές και επιθετικές ικανότητες, ώστε να εμποδίσουν την επέλαση των φυτοφάγων ζόμπι. Στόχος σου είναι τα ζόμπι να μην περάσουν τις γραμμές σου και φτάσουν στη μεριά σου, καταβροχθίζοντας τα φυτά που στέκονται εμπόδιο. Το Plants vs. Zombies Heroes είναι διασκευή των αγαπημένων πρωτότυπων τίτλων ως παιχνίδι με κάρτες για κινητά iOS και Android. Όπως σε κάθε παιχνίδι με κάρτες έχεις αμέτρητες δυνατότητες συλλογής καρτών ζόμπι ή φυτών, με διάφορες θεότρελες ιδιότητες. Συνδυάζεις τις κάρτες σου όπως θέλεις εσύ, για να δημιουργήσεις τις δικές σου προσωπικές τράπουλες.

Διάλεξε έναν ήρωα ζόμπι ή φυτό με ειδικές ικανότητες, που θα διοικήσει την ομάδα σου και θα παίξει αποφασιστικό ρόλο στη μάχη. Πλαισίωσέ τον με την καλύτερη δυνατή ομάδα, που θα συνθέσεις διαλέγοντας από εκατοντάδες κάρτες. Μπορείς να παίξεις το παιχνίδι μόνος σου - σε περιμένουν πάνω από 80 περιπέτειες και 400 επίπεδα. Ή μπορείς να συμμετάσχεις σε online μάχες ενάντια σε αληθινούς παίχτες. Φυσικά δεν μπορούν να λείπουν τα τουρνουά - κάθε σεζόν PvP (Player vs. Player - παίχτης εναντίον παίχτη) κρατάει μήνες. Όπως και στο πρωτότυπο παιχνίδι, δεν μετράνε μόνο οι ιδιότητες των καρτών σου ζόμπι ή φυτών, αλλά ο τρόπος με τον οποίο θα τις συνδυάσεις και θα τις χρησιμοποιήσεις στη μάχη. Μπορεί το Plants vs. Zombies Heroes να έχει ξεκαρδιστικά καρτουνίστικα γραφικά, αλλά δεν παύει να είναι ένα παιχνίδι με βάθος, που θα ακονίσει τις ικανότητές σου στη στρατηγική.

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr