Sparta - War of Empires

sparta war of empires

Διεκδίκησε τον θρόνο της Σπάρτης στο Sparta: War of Empires!


Το δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής πολλών παιχτών (MMORTS) Sparta: War of Empires™ διαδραματίζεται στην Ελλάδα του 5ου αιώνα προ Χριστού. Ο Ξέρξης με την τεράστια αυτοκρατορία του της Περσίας έχει βάλει στόχο να κατακτήσει την Ελλάδα. Είναι μία ταραγμένη και αιματοκυλισμένη εποχή, όπου βασιλεύει το χάος. Η χώρα φαίνεται καταδικασμένη.

Μάθε να παίζεις τα αρχαία όπλα στα χέρια σου και μάζεψε πολύτιμους πόρους. Ως ηγέτης και άρχοντας της πόλης σου πρέπει να δημιουργήσεις έναν πανίσχυρο στρατό, να χτίσεις μία αρχαία Ελληνική πόλη από το μηδέν και να βρεις συμμάχους, για να προστατέψεις την Ελλάδα από τους επίδοξους κατακτητές της. Οι Έλληνες χρειάζονται έναν ικανό ηγέτη που θα ενώσει τις αντιμαχόμενες πόλεις και θα δώσει ένα μάθημα στον Ξέρξη. Σ' αυτή τη δύσκολη αποστολή θα έχεις την καθοδήγηση του Λεωνίδα.

Η πολιτική και η διπλωματία παίζουν τόσο σημαντικό ρόλο όσο και τα κοφτερά σπαθιά.Έχεις τα προσόντα να πατάξεις τους αντιπάλους σου και να διεκδικήσεις τον τίτλο του νόμιμου κυβερνήτη της ελεύθερης Ελλάδας;

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr