Δωρεάν παιχνίδια στρατηγικής

Travian

Στο δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής Travian ξεκινάτε ως αρχηγός ενός μικρού χωριού και διαλέγετε μία από τρεις φυλές: Γαλάτες, Ρωμαίοι ή Τεύτονες.

Add a comment

Read more ...

Erepublik

Το erepublik είναι ένα δωρεάν browser game προσομοίωσης και στρατηγικής που καθρεφτίζει τον αληθινό κόσμο, ή τουλάχιστον τη σκοτεινή πλευρά του.

Add a comment

Read more ...

Goodgame Empire

Στο δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής για browser Goodgame Empire αναλαμβάνεις τη διοίκηση ενός μεσαιωνικού κάστρου και εκπαιδεύεις στρατιώτες για να κατακτήσεις τον μεσαιωνικό κόσμο. Add a comment

Read more ...

Forge of Empires

Στο δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής Forge of Empires της Innogames, χτίζετε μία πόλη στη Λίθινη εποχή και παρακολουθείτε την εξέλιξή της στο πέρασμα των αιώνων.

Add a comment

Read more ...

King's Age

Στο δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής King's Age ξεκινάτε την περιπέτειά σας με ένα μικρό κάστρο, μερικούς έμπιστους αποίκους και λίγη γη.

Add a comment

Read more ...

The Settlers Online

Στο δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής The Settlers Online αποικείτε ένα νησί και διαχειρίζεστε μία πολύπλοκη οικονομία.

Add a comment

Read more ...

Nemexia

Στο δωρεάν διαστημικό παιχνίδι στρατηγικής Nemexia ξεκινάτε την περιπετειώδη αποίκηση του διαστήματος διαλέγοντας μία από τρεις φυλές με τα υπέρ και τα κατά τους. 

Add a comment

Read more ...

OGame

Στο πολύπλοκο δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής Ogame ξεκινάτε την εξερεύνηση και αποίκιση του διαστήματος.

Add a comment

Read more ...

Khan Wars

To δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής για browser Khan Wars σας ταξιδεύει σε εποχές με τρανούς βασιλιάδες, σκληρούς πολέμους και δοξασμένους ιππότες.

Add a comment

Read more ...

Ikariam

Tο Ιkariam είναι ένα online παιχνίδι στρατηγικής real-time το οποίο διαδραματίζεται σε ένα κόσμο που τον αποτελούν νησιά και πόλεις πάνω σε αυτά. 

Add a comment

Read more ...

Plants vs. Zombies Heroes

Plants vs. Zombies Heroes παιχνίδι
Ο πόλεμος μεταξύ ζόμπι και φυτών συνεχίζεται στα κινητά. Εσύ ποια μεριά θα διαλέξεις; Add a comment

Read more ...

War Thunder

Το War Thunder είναι ένα μαχητικό παιχνίδι MMO επόμενης γενιάς, αφιερωμένο στη στρατιωτική αεροπλοΐα, τα μαχητικά άρματα και τους στόλους του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Add a comment

Read more ...

Urban Rivals

Με περισσότερους από 12.500.000 παίχτες σε όλο τον κόσμο να έχουν ήδη κατηφορίσει στο πεδίο μάχης του Clint City, το Urban Rivals σας καλεί να δώσετε την μάχη σας και να πιάσετε την κορυφή.

Add a comment

Read more ...

Undermaster

Μικρά δαιμόνια, καλικάντζαροι και τρολ κατοικούν στον σκοτεινό κόσμο του δωρεάν strategy game Undermaster. Add a comment

Read more ...

Supremacy 1914

Στο δωρεάν online παιχνίδι στρατηγικής Supremacy 1914 με θέμα τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο αναλαμβάνετε τη διοίκηση του στρατού ενός ευρωπαϊκού έθνους.

Add a comment

Read more ...

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr