Rising Cities

To Rising Cities είναι ένα δωρεάν παιχνίδι προσομοίωσης για τον browser σας.

Σκοπός του παιχνιδιού είναι να χτίσετε και να διαμορφώσετε μία ολόκληρη πόλη από το μηδέν. Σχεδιάστε και χτίστε τη δική σας πόλη, προσελκύστε κατοίκους, εισπράξτε έσοδα και επενδύστε τα στην πόλη σας, ώστε με τον καιρό να αποκτήσετε μία αληθινή, εκπληκτική μετρόπολη με χαρούμενους κατοίκους, εκεί που κάποτε βρίσκονταν ξεροχώραφα.

Ξεκινάτε με ένα μικρό, όχι και τόσο καλό πρόγραμμα οδηγιών που σας αφήνει να ψάχνετε λιγάκι. Χτίζετε τα πρώτα σπίτια, μετακομίζετε τους κατοίκους, αναβαθμίζετε το δημαρχείο. Στο Rising Cities δεν βάζετε κτίρια όπου και όπως σας καπνίσει, και περιμένετε η πόλη να λειτουργήσει από μόνη της. Είναι μία προσομοίωση της οικονομίας: Χρειάζεται σχέδιο και στρατηγική, ώστε να διαχειριστείτε συνετά τα οικονομικά και να μπορέσετε να την αναπτύξετε σωστά. Οι κάτοικοι που έρχονται χρειάζονται όχι μόνο να μείνουν κάπου, αλλά επίσης να φάνε, να διασκεδάσουν, κλπ. Πέρα από κατοικίες πρέπει λοιπόν να χτίσετε ποικίλες βιομηχανικές και ηλεκτρικές εγκαταστάσεις, διάφορα εμπορικά κτίρια, αλλά και δρόμους, διακοσμητικά, πάρκα και οτιδήποτε άλλο κάνει την πόλη σας ομορφότερη, και τη ζωή των κατοίκων πιο άνετη.

Αν αναρωτηθήκατε σε τι σας χρησιμεύουν οι φίλοι στο Rising Cities, δυστυχώς προς το παρόν σε τίποτα. Δεν μπορείτε να ανταλλάξετε δώρα, να τους βοηθήσετε στην πόλη τους και άλλα τέτοια απλά πράγματα που γίνονται σε παιχνίδια facebook όπως, για παράδειγμα, το Cityville. Το Rising Cities είναι ακόμα σε δοκιμαστική έκδοση, οπότε ίσως στο μέλλον να έχει νόημα να καλείτε φίλους. Προς το παρόν, είναι σαν να παίζετε μόνοι σας.

Το Rising Cities είναι γενικά ένα παιχνίδι με αρκετό βάθος, που ζητά λίγο σχεδιασμό και διαχείριση εκ μέρους του παίχτη και του δίνει την χαρά να δημιουργήσει και να πετύχει κάτι όμορφο, από το να κάνει απλά κλικ παντού. Τα γραφικά είναι όμορφα, μοντέρνα, ανάμεσα σε ρεαλιστικό και κόμικ, σε τρισδιάστατο και δισδιάστατο. Η πόλη σας δείχνει ζωντανή με αυτοκίνητα και ανθρωπάκια και χαίρεστε να την παρακολουθείτε να αναπτύσσεται και να ακμάζει - όπως και περιμένει κανείς από ένα καλό παιχνίδι προσομοίωσης. Σίγουρα μπορεί να σας χαρίσει μερικές ευχάριστες στιγμές χαλαρής διασκέδασης στο PC σας.


Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr