My free zoo

My Free Zoo
Το My Free Zoo, σε βάζει στη θέση ενός νέου διευθυντή ζωολογικού κήπου ο οποίος προσπαθεί να σώσει την επιχείρηση από το λουκέτο.  Υπάρχουν δεκάδες ζώα, σπάνια και μη, τα οποία μπορείς να τοποθετήσεις στο ζωολογικό σου κήπο. Κάθε ζώο προσελκύει διαφορετική κατηγορία επισκεπτών, άντρες, γυναίκες, παιδιά ή ηλικιωμένους.  

Πάτησε στην εικόνα, για να παίξεις το MyFreeZoo στο κινητό σου Android:


Πάτησε στην εικόνα, για να παίξεις το MyFreeZoo στο iPhone:


Πάτησε στην εικόνα, για να παίξεις το MyFreeZoo στο PC σου χωρίς λήψη αρχείων:


Στο MyFreeZoo θα βρεις από γουρούνια, χελώνες και πρόβατα, μέχρι ελέφαντες, πιγκουίνους και λευκή τίγρη. Κάθε ζώο ζει σε διαφορετικές συνθήκες κι έτσι θα πρέπει να χτίσεις περιφράξεις λιβαδιού, δάσους, ζούγκλας, σαβάνας, πάγων, βραχώδεις και νερού σε ό,τι μέγεθος ή σχήμα θέλεις. Μπορείς να διακοσμήσεις τον κήπο σου με σπηλιές, νησιά, δέντρα, φυτά, αγάλματα και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστείς. Ζευγάρωσε ζώα και μεγάλωσε μωρά ζωάκια τα οποία μπορείς να κρατήσεις, να ελευθερώσεις ή να πουλήσεις.

Το My Free Zoo προσφέρει μεγάλη ελευθερία στον παίκτη να δημιουργήσει το δικό του ζωολογικό κήπο όπως αυτός θέλει. Το παιχνίδι βασίζεται στις κάρτες και θυμίζει πολύ τις κάρτες και τα αυτοκόλλητα που αγοράζαμε από το περίπτερο και ανταλλάζαμε με φίλους μας. Έτσι, όλα τα αντικείμενα, κτίρια, ζώα και περιφράξεις και γενικά οτιδήποτε μπορείς να τοποθετήσεις στο πάρκο σου έχει τη μορφή καρτών. Αυτές μπορείς να τις αγοράσεις από το κατάστημα με χρήματα του παιχνιδιού, ή να τις ανταλλάξεις με άλλους παίκτες. Υπάρχει ένα δωρεάν πακέτο που παίρνει κάθε παίκτης καθημερινά, το οποίο περιέχει ολόκληρες κάρτες ή κομμάτια καρτών τα οποία μπορείς να ενώσεις για να συμπληρώσεις μια κάρτα και να τη χρησιμοποιήσεις. 

Το my free zoo είναι αρκετά διαφορετικό από τα υπόλοιπα παιχνίδια φάρμας, ζωολογικών κήπων κλπ μιας και βασίζεται πολύ στη νοοτροπία των social games. Μπορείς να έχεις λίστα φίλων όπου θα μπορείς να επισκευτείς τους ζωολογικούς κήπους τους και να βοηθήσεις σε δουλειές με αντάλλαγμα πόντους, αντικείμενα ή ζώα. Μπορείς να ανταλλάξεις κάρτες με άλλους παίκτες, να δημιουργήσεις σωματεία, να ζευγαρώσεις τα ζώα σου με άλλων παιχτών και πολλά άλλα. Στο my free zoo δεν παίζεις μόνος!


Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr