Free Aqua Zoo

Tο Free Aqua Zoo είναι ένα δωρεάν παιχνίδι browser διασταύρωση εξομοιωτή ενυδρείου και υποβρύχιου παιχνιδιού.

Όντας περήφανος ιδιοκτήτης ενός νέου ενυδρείου, παλεύεις να γίνεις ο καλύτερος ιχθυοτρόφος και ιδιοκτήτης ενυδρείου στον κόσμο του Free Aqua Zoo. Ένα σύνολο από 24 διασκεδαστικά, γεμάτα ποικιλία επίπεδα σε περιμένει. Ξεκινώντας από Βαπτιστής Σκουληκιών στο Επίπεδο 1, θα εργαστείς σκληρά για να ανέβεις στην κορυφή: Γητευτής των Ψαριών. Πώς θα τα πας σε αυτό το υποβρύχιο παιχνίδι; Φροντίζοντας τα εικονικά σου ψάρια όσο καλύτερα μπορείς. Εξάλλου, τα αστεία μικρά ψαράκια που κολυμπάνε στη δεξαμενή σου χρειάζονται φροντίδα και αγάπη όπως όλοι μας. Αγκάλιασέ τα, σκούντηξέ τα και τάισέ τα στο Free Aqua Zoo. Το να εκφράζεις την αγάπη σου στα ψαράκια σου μπορεί να θέλει λίγο κόπο, αλλά θα σε ανταμείψει...

Πάνω από 50 διαφορετικοί τύποι ψαριών περιμένουν να τα ανακαλύψεις στο Free Aqua Zoo. Η πολύχρωμη συλλογή σε αυτό το παιχνίδι browser περιλαμβάνει τόσο περίεργα και όμορφα πλάσματα όπως τον Τόνο Δεξαμενόπλοιο, το Χαμαιλεόντιο, το Ψάρι Σκούπα και τον Κυπρίνο Καμήλα.  Για να νοιώθουν οι κολυμβηταράδες φίλοι σου σαν στο σπίτι τους, μπορείς  να κάνεις πιο ενδιαφέρον το ενυδρείο σε αυτό το υδάτινο παιχνίδι με  διακοσμητικά. Εξάλλου, επειδή τα ψάρια στο Free Aqua Zoo είναι, λοιπόν,  ψάρια, δεν σημαίνει ότι δεν έχουν και απαιτήσεις! Φυσικά, υπάρχουν  πολλοί ακόμα τρόποι για να κακομάθεις τους μικρούς σου φίλους και φίλες. Μην ξεχνάς να καθαρίζεις τις δεξαμενές τους τακτικά, για να έχουν μια  καλή εικόνα απο εσένα και από την ξηρά, όπως θα έχεις και εσύ μια καθαρή  εικόνα από τον υδάτινο κόσμο τους.

Ψάχνεις περισσότερους φίλους με λέπια να γεμίσεις το ενυδρείο σου στο  Free Aqua Zoo; Τότε πήγαινε στην πόλη για να ζευγαρώσεις τα ψάρια σου, μόνος σου ή με τη βοήθεια άλλου παίκτη, ή μάζεψε τα πράγματά σου και  πήγαινε για ψάρεμα. Ένα σύνολο έξι λιμνών ψαρέματος σε περιμένει στο  υποβρύχιο αυτό παιχνίδι. Οι αρχάριοι μπορούν να ξεκινήσουν από τη Μικρή  Λίμνη και μετά να εξασκήσουν τις ικανότητές τους στη Λίμνη της Καλής  Ελπίδας πριν δοκιμάσουν το Χρυσό Μίλι και το Αρχαίο Σπήλαιο. Σε αυτές  τις λίμνες του Free Aqua Zoo θα μπορείς να πιάσεις όσα ψάρια θέλεις,  αρκεί να έχεις το σωστό δόλωμα στο αγκίστρι σου. Ξόδεψε aquadollars στο  κατάστημα και αγόρασε νέα δολώματα για καινούργια είδη ψαριών. Πρόσεχε  όμως – όσο καλύτερη η λίμνη τόσο πιο ενδιαφέροντα ψάρια ζουν εκεί, και  τόσο περισσότερους Πόντους Ψαρέματος χρειάζεσαι για να ψαρέψεις εκεί.  Αλλά αυτό δεν θα είναι πρόβλημα για έναν ειδικό σαν εσένα.

Κάνε φίλους, ζευγαρώστε τα ψάρια σας για να πάρετε πολύχρωμα μωρά  ψαράκια, πηγαίντε βαρκάδα παρέα και γυρίστε με σπάνια ψάρια για το ενυδρείο σας και δημιουργήστε έναν όμιλο ψαράδων για να παίξετε μαζί.  Ολοκληρώστε αποστολές και φτάστε τον όμιλό σας στην κορυφή! Ο στόχος του παιχνιδιού είναι ξεκάθαρος – κάνε το ενυδρείο σου όσο το  δυνατόν πιο όμορφο, φρόντισε τα ψάρια σου όσο καλύτερα μπορείς, και μάζεψε όσο περισσότερα μπορείς. Και δεν εννοούμε να τα αγοράσεις στο  κατάστημα – στο Free Aqua Zoo, μπορείς να αναπαράγεις νεα ψάρια, μόνος  σου ή με συνεργάτη, ή να πάρεις το ζήτημα στα χέρια σου και να πας για ψάρεμα. Όπως και να πάρεις τα ψάρια σου, μόλις τα βάλεις στο ενυδρείο  σου, θα πρέπει να τα φροντίσεις ταΐζοντας τα, αγκαλιάζοντας τα και  γαργαλώντας τα.

 

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr