Hero Zero

Το Hero Zero είναι ένα δωρεάν παιχνίδι ρόλων για κινητά και browser, στο οποίο λαμβάνετε μέρος σε αστείες αποστολές ως ήρωας. Είναι είτε αποστολές χρόνου ή αποστολές μάχης, στις οποίες θα αντιμετωπίσετε έναν αντίπαλο που σας βάζει το παιχνίδι. Το πιο συναρπαστικό κομμάτι όμως είναι οι μονομαχίες με αληθινούς παίχτες, μόνος ή ως μέλος ομάδας και τα πρωταθλήματα!


Πάτησε στην εικόνα, για να παίξεις το Hero Zero τώρα δωρεάν:

Όλες οι αποστολές απαιτούν ενέργεια, η οποία απεικονίζεται σε μία μπάρα. Όταν τελειώσει η ενέργειά σας, μπορείτε, πληρώνοντας ντόνατ - το προνομιακό νόμισμα του παιχνιδιού, να την ανανεώσετε, αλλιώς περιμένετε μέχρι την επόμενη μέρα. Από τις αποστολές κερδίζετε εμπειρία, νομίσματα και κάποιες φορές βρίσκετε αντικείμενα εξοπλισμού. Επίσης, υπάρχουν μερικές ειδικές αποστολές που παλεύετε τον έναν κακό μετά τον άλλο, και ξεκλειδώνονται μόνο σε συγκεκριμένα επίπεδα.

Επίσης μπορείτε να πολεμήσετε ενάντια σε αληθινούς παίχτες. Κοιτάτε τα χαρακτηριστικά τους και επιλέγετε από μία λίστα με προτάσεις τον ήρωα με τον οποίο θέλετε να δώσετε μάχη. Κάθε ήρωας στο Hero Zero έχει δύναμη, αντοχή, μυαλό και τύχη, κι αυτά καθορίζουν το αποτέλεσμα της μάχης. Είναι σημαντικό να τα συγκρίνετε. Για να κερδίσετε βαθμούς τιμής και να ανεβείτε στη λίστα κατάταξης, δεν μπορείτε να επιτίθεστε σε πολύ αδύναμους παίχτες. Για τις μάχες ενάντια σε παίχτες επίσης έχετε μία μπάρα, την οποία ξαναγεμίζετε με προνομιακό νόμισμα, ή περιμένετε να γεμίσει από μόνη - ανά 20 λεπτά είναι δυνατή μία καινούρια μάχη.

Με τα κέρματα που κερδίζετε αγοράζετε εξοπλισμό ήρωα στο κατάστημα μεταχειρισμένων - εκεί θα βρείτε ό,τι πιο τρελό χωράει ο νους σας. Εννοείται όσο ανεβαίνετε επίπεδο, τόσο καλύτερα αντικείμενα θα σας προσφέρονται. Η καθημερινή προπόνηση ή η πληρωμή κερμάτων άμεσα, είναι ένας άλλος τρόπος να αναβαθμίσετε τις δεξιότητές σας και να γίνετε όλο και πιο δυνατός. Αν σας λείπουν κέρματα, μπορείτε να αναλάβετε κάποιες εργασίες και να κερδίσετε αρκετά, αφήνοντας τον ήρωά σας να δουλεύει χωρίς να έχετε καν συνδεθεί στο παιχνίδι.

Φυσικά, από ένα παιχνίδι πολλών χρηστών, όπως το Hero Zero, δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι ομάδες! Ως μέλος ομάδας, παλεύετε ενάντια σε άλλες ομάδες για μία θέση στη λίστα κατάταξης, ή και ενάντια σε εγκληματικές συμμορίες. Οι ομάδες μπορούν να αναβαθμιστούν και παράλληλα να δώσουν προνόμια στα μέλη τους. Υπάρχει συνομιλία εντός παιχνιδιού, μπορείτε να στείλετε μηνύματα, και γενικά να διασκεδάσετε online με τους φίλους σας.

Το Hero Zero είναι ένα ευχάριστο, "ελαφρύ" παιχνίδι για όλες τις ώρες, χωρίς να απαιτεί πολύ χρόνο και προσοχή. Μπορείτε με μερικά κλικ κάθε μέρα να κάνετε μεγάλη πρόοδο, και να ξεκλειδώνετε όλο και περισσότερες αποστολές και αντικείμενα. Τα κείμενα, τα γραφικά και γενικά όλη η ιδέα είναι μία σάτιρα των σούπερ ηρώων και σκοπό έχει να σας κάνει να γελάσετε. Καλή διασκέδαση!

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr