Big Bang Empire

Tο Big Bang Empire, το παιχνίδι με ερωτικό θέμα, έρχεται να αποδείξει ότι τα casual games δεν απευθύνονται μόνο σε μικρές ηλικίες. Είναι ένα παιχνίδι ρόλων στο οποίο ξεκινάς καριέρα ως ανερχόμενος ή ανερχόμενη πορνοστάρ. Με τη δωρεάν εγγραφή σου στο παιχνίδι δημιουργείς έναν αντρικό ή γυναικείο χαρακτήρα διαλέγοντας κούρεμα, σχήμα προσώπου, μαλλιά κλπ, τον εξοπλίζεις με ρούχα και αξεσουάρ και δίνεις μάχες ένας προς έναν ενάντια σε άλλους αληθινούς παίχτες και παίχτριες.


Πάτησε στην εικόνα, για να παίξεις το Big Bang Empire τώρα δωρεάν:

Ο τρόπος που διεξάγονται οι μάχες είναι αυτοματοποιημένος. Ο χαρακτήρας σου έχει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά, όπως επίθεση, άμυνα, αντοχή κλπ και το ίδιο και ο αντίπαλός σου. Αυτά και μία δόση τύχης καθορίζουν το αποτέλεσμα. Ο νικητής κερδίζει δόξα και ανεβαίνει σε μία λίστα κατάταξης των καλύτερων παιχτών.

Παράλληλα υπάρχουν ποικίλες αποστολές χρόνου ή μάχης, που με σατιρικό τρόπο παρουσιάζουν τη ζωή ενός ανερχόμενου πορνοστάρ - από σερβιτόρος στο τοπικό στριπτιζάδικο σε αστέρα του ερωτικού κινηματογράφου. Ολοκληρώνοντας αποστολές μαζεύεις εμπειρία και ανεβαίνεις επίπεδο, ξεκλειδώνοντας έτσι περισσότερες περιοχές στο παιχνίδι. Άλλα πράγματα που σε περιμένουν στο Big Bang Empire είναι η δυνατότητα να συμμετάσχεις σε ένα στούντιο, δηλαδή μία ομάδα παιχτών και να αγωνιστείς μαζί τους ενάντια σε άλλα στούντιο, μαζεύοντας περισσότερη δόξα και αναβαθμίζοντας μ' αυτόν τον τρόπο τις δεξιότητές σου. Στο κατάστημα ρούχων και αξεσουάρ θα βρεις ποικίλα αντικείμενα για να αναβαθμίσεις τις δεξιότητες του χαρακτήρα σου, τα οποία ανανεώνονται κάθε φορά που ανεβαίνεις επίπεδο. Αντικείμενα βρίσκεις και σε αποστολές ή νικώντας παίχτες. Επίσης μπορείς να γυρίσεις τη δική σου πορνοταινία και να αποκτήσεις θαυμαστές, που ξεκλειδώνουν ιδιαίτερα περιεχόμενα στο παιχνίδι. Όπως σε όλα τα παιχνίδια browser υπάρχει η δυνατότητα να επικοινωνήσεις με άλλους παίχτες μέσω μηνυμάτων, συνομιλίας στο στούντιο ή του φόρουμ.

Το παιχνίδι είναι κατά βάση δωρεάν, υπάρχουν όμως κάποιες προαιρετικές λειτουργίες και περιεχόμενα που ξεκλειδώνονται με το προνομιακό νόμισμα του παιχνιδιού, τα διαμάντια - όπως για παράδειγμα συγκεκριμένα αντικείμενα και ενισχυτικά, δυνατότητα να παίξεις περισσότερες αποστολές καθημερινά κλπ. Διαμάντια μπορείς να αγοράσεις ή να κερδίσεις σε διάφορα σημεία στο παιχνίδι. Το Big Bang Empire παρουσιάζει τη βιομηχανία ερωτικών ταινιών με χιουμοριστικό τρόπο: πολύχρωμα, καρτουνίστικα γραφικά και σαρκαστικά κείμενα. Ουδέποτε γίνεται χυδαίο και απρεπές, αλλά απευθύνεται λόγω του θέματος σε ενήλικες που καταλαβαίνουν από χιούμορ. Παίζεται γρήγορα και ευχάριστα και απαιτεί ελάχιστη ενασχόληση, οπότε ενδείκνυται για όσους ψάχνουν για έναν ευχάριστο τρόπο να χαλαρώσουν μερικά λεπτά στο PC τους.

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr