Παίξε πασιέντζα πυραμίδα online με αληθινούς παίχτες!

Κάνε κλικ σε χαρτιά με άθροισμα 13, για να τα βγάλεις. Επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις χαρτιά από τη στοίβα κάτω από την πυραμίδα, η οποία περιέχει 24 χαρτιά και μπορείς να τα γυρίσεις μόνο μία φορά. Σκοράρεις βαθμούς βγάζοντας χαρτιά. Μόλις σου τελειώσουν τα πιθανά ζευγάρια (ή καθαρίσεις το τραπέζι), ο αντίπαλός σου θα έχει 30 δευτερόλεπτα χρόνο. Μόλις τελειώσει ο χρόνος, κερδίζει αυτός που έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς. Παίρνεις 13 βαθμούς για κάθε ζευγάρι που βγάζεις, και μεγαλύτερους βαθμούς στην κορυφή των τριών πυραμίδων. Η πρώτη κάρτα δίνει 50 βαθμούς, η 2η 100 και η τρίτη 200. Αν τελειώσεις πρώτος/-η, παίρνεις 13 βαθμούς ακόμα.
Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr