Κάποτε σε ένα μακρινό νησί, ζούσε μία φυλή ειρηνικά και σε αρμονία με τη φύση. Όμως μία μέρα ένα κακό πνεύμα απέδρασε και έφερε το χάος στο όμορφο νησί. Μόνο εσείς γλιτώσατε την κατάρα και η αποστολή σας είναι να επαναφέρετε την τάξη και να σώσετε τη φυλή σας.

Το Tulula: Legend of the Volcano είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι κρυμμένων αντικειμένων με μία φανταστική ιστορία και υπέροχα γραφικά.

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr