Η Νάταλι μετά το θάνατο της γιαγιάς της πηγαίνει στο σπίτι της για να αναλάβει τα κληρονομικά. Όμως το παλιό αρχοντικό κρύβει ένα φοβερό μυστικό.

Στο Natalie Brooks Secrets of Treasure House ψάχνετε κρυμμένα αντικείμενα, παίζετε παιχνίδια γρίφων και συναναστρέφεστε με ένα σωρό ιδιότροπους χαρακτήρες όπως τον δικηγόρο, τον αστυνομικό και τον τραπεζικό που σίγουρα δεν έχουν ανιδιοτελή κίνητρα. Παίξτε το Natalie Brooks Secrets of Treasure House τώρα δωρεάν!

Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr