Η Νάταλι πρέπει να σώσει τον παππού της, έναν καταξιωμένο αρχαιολόγο, από τα χέρια αδίστακτων απαγωγέων που ζητούν έναν αρχαίο χάρτη θησαυρού για λύτρα. Έχει μόνο 24 ώρες μπροστά της για να βρει το χάρτη, να λύσει το μυστήριο μίας πανάρχαιης κατάρας και να αποκαλύψει την αλήθεια πίσω από ένα παράξενο τρένο φάντασμα. Ζήσε με τη ντετέκτιβ Natalie Brooks μία καινούρια περιπέτεια μυστηρίου και κρυμμένων αντικειμένων.Καλώς ορίσατε στο freegamesonline.gr

Σε μας θα βρείτε τον εκτενέστερο και πιο ενημερωμένο κατάλογο δωρεάν browser και ΜΜΟ online games, τα περισσότερα με ελληνική μετάφραση. Επίσης μπορείτε να παίξετε κατευθείαν στη σελίδα μας παιχνίδια hidden object, παιχνίδια πασιέντζας και άλλα.

Σας παρουσιάζουμε καινούρια καθώς και δημοφιλή δωρεάν online παιχνίδια browser, facebook και για κινητά, σας δίνουμε συμβουλές για γρήγορη πρόοδο και σας ενημερώνουμε καθημερινά με νέα, κωδικούς δώρων για το αγαπημένο σας παιχνίδι, ειδικές προσφορές από τις εταιρείες των παιχνιδιών, special events και δωρεάν αντικείμενα.

Αν ψάχνετε cheats, κόλπα, συμβουλές, πληροφορίες και οτιδήποτε αφορά παιχνίδια για browser, facebook και κινητά, κάντε μας like στο facebook, follow στο twitter ή αφήστε τα σχόλιά σας στις δημοσιεύσεις της σελίδας και ρωτήστε ό,τι θέλετε. Σας ευχόμαστε καλή διασκέδαση!

Contact E-Mail:
info [at] freegamesonline [dot] gr